|
|
Форум Молодежного движения "Квартал" |
|
Лучшее место для общения в сети! |
|
|
|
|
|
|
|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Мария (Айлен)

Возраст: 24 Зарегистрирован: 12.05.2007 Сообщения: 118 Откуда: Киев
|
Добавлено: Сб, 17 Ноя 2007, 13:08 Заголовок сообщения: НАБАТ! (нагальна потреба у донорах) |
|
|
Нагальна потреба у донорах - з 9:30 до 13:00, за адресою вул. Шолуденко, 10 - я з моєю помічницею Юлєю і наші діти - Андрійко, Женя, Іннуся, Дашутка, Володька, Женєчка, Вікуся, - чекаємо на вас.
Чорба Андрійко - донори ІІ(+) - як мінімум 5 людей(!!!)
Пшичкіна Дашутка - донори ІІІ (резус будь-який)
Даші 15 років, красива дівчина, в ОХМАТДИТі - з 7 листопада, знедавна в чужому місті - мама Наталка не має, до кого звернутися, окрім нас!
Володька Лизуник - донори І (резус будь-який) - на тромбомасу
Женєчка Садов - донори І(+) на R-масу (тільки вт, чт), та І, ІІ, ІІІ, IV (резус будь-який) - на тромбомасу
Іннуся Якушко - донори І (+) на R-масу
знайома нам 17-річна дівчина, яка вже перенесла операцію з ТКМ, і тепер потрібно допомогти їй відновитися.
Вікуся Маслій - донори на R-масу: жінки ІІ(-) або хлопці ІІ (резус будь-який)
Я обіцяла Вікусі, що все буде гаразд.
для Ростовецького Женьки - донор І, (резус будь-який) - на тромбомасу[/b]
http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=1&id=454 _________________ Я не скажу вам, какой начинается век.
Я не умею гадать по крапленой колоде.
Я - человек. Это слово сегодня не в моде.
Но я твержу все равно - человек, человек.
(Денис Коротаев - http://dkkd.narod.ru )
Последний раз редактировалось: Мария (Айлен) (Вс, 25 Ноя 2007, 18:26), всего редактировалось 7 раз(а) |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Сухич

Возраст: 25 Зарегистрирован: 20.08.2006 Сообщения: 238 Откуда: Киев
|
Добавлено: Сб, 17 Ноя 2007, 13:46 Заголовок сообщения: |
|
|
Всегда готов. Група 4+, Звоните. _________________ Пока я в пути - я жив,
пока я жив - я в пути. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Мария (Айлен)

|
Добавлено: Сб, 17 Ноя 2007, 18:13 Заголовок сообщения: |
|
|
Спасибо, Дима.
на сейчас - о IV группе никто не просил... к сожалению, это не гарантирует, что такая просьба не появится завтра и не окажется самой острой...
В четверг Юляша общалась с родителями одной девчушки, которой нужна была IV, тогда уже нашлись доноры, но родители попросили разрешения обратиться к нам на следующей неделе
поэтому -
спасибо за уверенность, что, по крайней мере, один человек у нас есть. _________________ Я не скажу вам, какой начинается век.
(Денис Коротаев - http://dkkd.narod.ru ) |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Мария (Айлен)

|
Добавлено: Вс, 25 Ноя 2007, 18:13 Заголовок сообщения: |
|
|
Потреба у донорах на наступний тиждень - пн, вт, чт - з 9:30 до 13:00 - за адресою вул. Шолуденко, 10 - ми з дітками чекаємо на вас.
Лань Наталка(15 років)
Діагноз – апластична анемія
донори І (+) на R-масу
донори І (резус будь-який) - на тромбоконцентрат
Чорба Андрійко - донори ІІ(+) - все ще потрібні! У четвер Андійкові зупинили проведення початої вже хіміотерапії - через нестачу донорів!!!
Андрійкові всього 1 рік і 6 місяців, вони поселилися на 2 поверсі ОХМАТДИТу тільки вчора. Поки його мама Марія розмовляла зі мною, хлопченя слухало й додавало своє гулькотіння...
Давайте допоможемо малечі! Показники його крові зараз дуже низькі, і обов,язково потрібно, щоб прийшли до нього люди і поділилися з малим часткою своєї кров,ю - життям...
Пшичкіна Дашутка - донори ІІІ (резус будь-який)
Даші 15 років, в ОХМАТДИТі - з 7 листопада, за останніми даними показники її крові низькі, постійно потрібні донори...
Володька Лизуник - донори І (резус будь-який) - на тромбомасу
ім,я і личко цього 9-річного хлопчини вже знайомі вам, прохання про донорів для нього червоною стрічкою з,явилося ще 10 листопада - на жаль, відгукнулося дуже мало людей, а потреба тим часом стала ще нагальнішою!
Розмовляла з ним по телефону - чемний такий, хорооооший хлопчина! Він вірить, що дорослі - сильні й розумні - допоможуть йому.
Женєчка Садов - донори І(+) на R-масу (тільки вт, чт), та І, ІІ, ІІІ, IV (резус будь-який) - на тромбомасу
це ім,я так само знайоме нам, 3-річний Женєчка чекає на допомогу дорослих, хоча часу на чекання немає, хвороба не жаліє дітей... Зараз його готують до операції ТКМ, а тим часом йому необхідні переливання донорської крові.
Іннуся Якушко - донори І (+) на R-масу
фото: http://foto.mail.ru/mail/mari-mya/1/89.html
знайома нам 17-річна дівчина, яка вже перенесла операцію з ТКМ, і тепер потрібно допомогти їй відновитися. В суботу дзвонила Іннина мама Катерина - донори потрібні у найближчий день здачі R-маси - вівторок.
Вікуся Маслій - донори на R-масу: жінки ІІ(-) або хлопці ІІ (резус будь-який)
розмовляла з самою дівчинкою, вона сказала що її "запас" донорської крові вичерпався, донори - теж... і дівчина дуже хвилюється, бо якщо у вівторок ніхто не здасть для неї кров, її життя опиниться під загрозою... досі вони з мамою знаходили донорів самотужки, але вже вичерпали свої можливості.
Я обіцяла Вікусі, що все буде гаразд.
для Ростовецького Женьки - донори І, (резус будь-який) - на тромбомасу[/b]
Ви, що відкрили цю сторінку - знаєте, що життя названих дітей залежить від вас. Тільки від вас. Ми не маємо часу на вагання, бо хвороба, ім,я якої - РАК, - не чекає, крок за кроком вона забирає наших дітей. Вони борються як можуть. І вони вірять нам. Вірять, що ми, дорослі і такі сильні, захистимо їх. _________________ Я не скажу вам, какой начинается век.
Последний раз редактировалось: Мария (Айлен) (Сб, 01 Дек 2007, 19:32), всего редактировалось 1 раз |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Мария (Айлен)

|
Добавлено: Пн, 26 Ноя 2007, 18:35 Заголовок сообщения: |
|
|
Что вам сказать, господа хорошие...
сегодня пришли и сдали кровь на анализ на тромбоцыты
Юлечке Герасименко
2 женщины, (спасибо Алле (ник будуангелом)
Андрюшке Чорбе
- Кириенко Виталий (спасибо Молодежке);
- Роман Кулинич (благодарю жену Юлечку);
- Константин
- Алексей Галимский
Володьке Лызуныку
Миша Статкевич (постоянный донор)
Наташе Лань
не через нас, но нашелся донор, потребность снята.
Ростовецкому Жене нашли доноров через Наташу из фонда "Надія",
потребность пока снята.
также приходили Иван Гришин и Дмитрий - у обоих оказалось в наличии недавнее хирургические вмешательства,
вроде неплохо.
А теперь смотрим выше. Потребности. Как, хватает?
Завтра ещё узнаем, кто из пришшедших прошел анализ... _________________ Я не скажу вам, какой начинается век.
Последний раз редактировалось: Мария (Айлен) (Ср, 28 Ноя 2007, 18:05), всего редактировалось 1 раз |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Сухич

Возраст: 25 Зарегистрирован: 20.08.2006 Сообщения: 238 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вт, 27 Ноя 2007, 11:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Может у меня хоть на Шолуденка примут??? Пж зло берёт, лечущий врач говорит, что могу здавать, ещё два врача тоже самое, а на Амосова не приняли. Обидно... _________________ Пока я в пути - я жив,
пока я жив - я в пути. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Мария (Айлен)

|
Добавлено: Ср, 28 Ноя 2007, 13:18 Заголовок сообщения: |
|
|
Даже не знаю, действитекльно тебе нужно поговорить с Лилией Раисовной (терапевтом Охматдета). _________________ Я не скажу вам, какой начинается век.
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Мария (Айлен)

|
Добавлено: Ср, 28 Ноя 2007, 19:39 Заголовок сообщения: |
|
|
на завтра отбой. пока что ситуация положительная. _________________ Я не скажу вам, какой начинается век.
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Анна

|
Добавлено: Чт, 29 Ноя 2007, 11:53 Заголовок сообщения: |
|
|
У меня ІІ(-), но у меня псориаз, если подойдёт, я готова . akira@meta.ua |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Мария (Айлен)

|
Добавлено: Чт, 29 Ноя 2007, 16:58 Заголовок сообщения: |
|
|
список противопоказаний читали?
Если можете быть донором - мне бы Ваш телефончик
(можно мне на мейл mari-mya(a)mail.ru или на соб. 8 067 628 22 11)
подумайте, сможете ли подъехать на следующей неделе во вторник или четверг. _________________ Я не скажу вам, какой начинается век.
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Мария (Айлен)

|
Добавлено: Сб, 01 Дек 2007, 19:30 Заголовок сообщения: |
|
|
Станом на сьогодні (щойно спілкувалася з мамочками) потреба у донорах на 3-4 грудня наступна:
Лань Наталка(15 років)
Діагноз – апластична анемія
донори І (+) на R-масу
донори І (резус будь-який), чоловіки - на тромбоконцентрат
Тиждень тому дівчинку відпускали додому, зараз вона знову в лікарні, потрібно по два донори - на тромбоконцентрат в пн. і на R-масу - у вт.
Іннуся Якушко -
донори І, ІІ, ІІІ (резус будь-який) - на тромбоконцентрат
фото: http://foto.mail.ru/mail/mari-mya/1/89.html
Завдяки Freya та Nikolya (Квартал), зараз ситуація в Іннусі не гостра, але у вт/чт вже потрібна буде людна, яка б здала кров на аналіз на тромбоцити, щоб вчасно встигнути перевірити її і відкачати.
Пшичкіна Дашутка -
[b]донори ІІІ (+), чоловіки - на R-масу
донори ІІІ, ІV (резус будь-який), чоловіки - на тромбоконцентрат
Даша в ОХМАТДИТі з 7 листопада, за майже місяць її перебування в лікарні для неї знайшлося всього два (!!!) донори, кров яких пройшла аналізи... так фатально не таланило, здається, ще нікому з наших діток... ТЕРМІНОВО. ПОТРІБНІ. ДОНОРИ.
Вікуся Маслій -
на вт. - донори ІІ (резус будь-який), чоловіки - на тромбоконцентрат
Вікусі зараз особливо тяжко через те, що лікування, яке вона отримує, не дало очікуваних результатів, і попереду невідомість: чи знайдемо можливість домовитися про операцію для Вікусі? Дуже прошу, допоможіть нам зробити так, щоб наша дівчинка-сонечко не переживала хоча б через нестачу донорів!
Ми з дівчатами чекаємо на вас у пн., вт.
з 9:30 до 13:00 - за адресою вул. Шолуденко, 10
попердньо - чекаю ваших відгуків на
моб 8 067 628 22 11 (можу передзвонити)
icq 440076292
mail: mari-mya(a)mail.ru _________________ Я не скажу вам, какой начинается век.
|
| Вернуться к началу |
|
 |
TheФирка
Возраст: 19 Зарегистрирован: 14.11.2007 Сообщения: 1 Откуда: Кировоградская обл. Александрия
|
Добавлено: Чт, 13 Дек 2007, 11:46 Заголовок сообщения: Доброе утро! |
|
|
Давненько тут не было новостей.
Что по Маслий Вике - у нее упали все анализы. Они все расстроены очень, да и мы тоже. сегодня пойду навещу их.
Садову Женечке делали коллекцию, но потом временно прекратили. Сейчас перерыв, а потом снова продолжат коллекцию.
У Кочас Насти анализы уже лучше. Они с папой гуляют. Встретила их во вторник на улице, сказали, что лейкоцитов 6, и держатся.
Лызуныку Володе сделали ТКМ.
это пока что все. _________________ Самый темный час - час перед рассветом |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете добавлять приложения в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|
|